Mogelijkheden

Kunstnagels

Of het nu om een speciale gelegenheid of een alledaagse dag gaat, met kunstnagels zie je er altijd verzorgd uit en mag je gezien worden.

Dunne en broze nagels worden met kunstnagels versterkt en het is ook een goede oplossing voor nagelbijters, omdat je een kunstnagel er niet zomaar afbijt.

In slechts één behandeling krijg je bij Art4Nails direct mooie, lange kunstnagels en mocht er toch eentje breken, dan kan het snel en gemakkelijk hersteld worden.

Om een set nieuwe kunstnagels te maken zullen we eerst een analyse doen van jouw natuurlijke nagels voor een optimaal resultaat.

 

Verlenging

Bij Art4Nails is het mogelijk om nagels op iedere gewenste lengte te maken. Het grote voordeel van kunstnagels is dat alle nagels dezelfde lengte krijgen. Het is daarbij goed om te weten dat nagels steeds kwetsbaarder worden naarmate ze langer worden.

Omdat veel vrouwen moeten wennen aan (erg) lange nagels, adviseren wij om eerst een gemiddelde lengte te kiezen. Bij volgende afspraken kan de lengte dan worden aangepast.

Indien je zelf al mooie lange nagels hebt, zullen we alleen een verstevigende rubber baselaag aanbrengen, dit noemen we een 0verlay.

Zijn je nagels kort of ongelijk van lengte, dan zullen we ze verlengen.

 

Vorm van de nagels

Ovaal, rond, spits of vierkant: wij kunnen je kunstnagels alle gewenste vormen geven.

Afhankelijk van je smaak, lifestyle en de vorm van je nagelbed adviseren wij een nagelvorm die bij je past.

Wij streven ernaar om mooie dunne nagels te maken.

 

Afwerking

Wij werken alle kunstnagels af met een beschermende toplaag.

 

Nabehandeling

Kunstnagels, of een versteviging van de natuurlijke nagels, kun je blijven dragen zolang je wilt. Je moet echter de uitgroei bij de nagelriem laten bijwerken, omdat de eigen nagels doorgroeien onder de kunstnagels.

Tijdens de nabehandeling voeren we eventueel herstel uit en bepalen we samen de nieuwe gewenste lengte van de kunstnagels. Hierna zullen de nagels er weer als nieuw uitzien.

Afhankelijk van de vorm en groei van je natuurlijke nagels is een nabehandeling iedere twee tot vier weken noodzakelijk.

Mocht je na verloop van tijd geen kunstnagels meer willen, dan adviseren wij om ze er door ons professioneel af te laten halen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat de natuurlijke nagels in betere conditie blijven zodat ze goed kunnen herstellen.